Ons onderzoek

Illustration Melphar

Melphar innoveert door in de eerste plaats nieuwe specialiteiten op de Belgische markt te introduceren. Anderzijds introduceert Melphar deze producten ťnkel wanneer ze duidelijk aanwijsbare voordelen bieden ten opzichte van andere bestaande producten.

Epidemiologische, farmacologische en klinisch-wetenschappelijke studies ondersteunen de werking van de bestanddelen van de producten die Melphar ontwikkelt. Deze bestanddelen hebben ofwel een chemisch-preventieve werking, ofwel vertonen ze dezelfde kenmerken als de essentiŽle voedingsstoffen, nodig voor een optimale celwerking.

De specialiteiten die Melphar ontwikkelt hebben geen enkel nadelig effect op de etiologie van andere aandoeningen en vertonen geen systemische bijwerkingen. Hun zeer hoge veiligheidsmarge zorgt ervoor dat ze niet toxisch zijn, zelfs bij hoge doses. De gebruiksvriendelijkheid van deze specialiteiten, de orale inname en eenvoudige dosering verklaren hun grote aanvaardbaarheid.

Melphar werkt nauw samen met specialisten en universitaire centra voor een voortdurende optimalisering van de voordelen en de werking van zijn specialiteiten.

Door dag na dag deze filosofie te volgen, draagt Melphar bij tot een verruiming van de wetenschappelijke kennis in de medische wereld, met de overtuiging dat men enkel door een nauwe samenwerking tussen alle partners kan evolueren naar een gezondere toekomst.